fbpx

Tryghed

Gør din hverdag tryg med et SmartHome fra Logic Group

Forebyg indbrud

95% af alle indbrud i Danmarks opklares aldrig. Selvom indboforsikringen dækker en stor del, er der stadig rigelig grund til at forebygge indbrud.

Det kriminalpræventive råd anbefaler blandt andet:

  • I sommerhalvåret skal du være opmærksom på åbne vinduer og døre, også selvom du er hjemme. Tyven kan nemlig godt blive fristet til et hurtigt indbrud, mens du er i baghaven.
  • Få det til at se ud som om, der er nogen hjemme, når du og din familie er væk.
  • Brug automatiske tænd /sluk-ure – også når du er bortrejst.
  • Udendørs belysning, ofte i forhaven, medvirker til at forebygge indbrud. Forbind en bevægelsessensor med belysningen. På den måde bliver det sværere for en indbrudstyv at gemme sig, og naboen kan lettere se, at der sker noget.
  • Belysning udenfor gør det svært for en indbrudstyv at skjule sig. Lad ikke udendørsbelysningen være tændt alene. Det er meget tydeligt, at huset er tomt, når der er helt mørkt indenfor.

Kilde: Det Kriminalpræventive råd

Sikkerhed i hverdagen

Logic Living har blandt andet fokus på tryghed i og uden for hjemmet. Der er mange måder skabe tryghed på med et smart home. Her har vi samlet vores bedste tryghedsskabende løsninger.

Afspil video

Nem alarmaktivering

Du kan nemt aktivere og deaktivere din smarte tyverialarm på Matrix Betjeningstryk ved hoveddøren. Du kan også fjernbetjene den via en app.

Skræm tyven væk

Et eventuelt indbrud vil blive opdaget af din smarte tyverialarm og starte en sirene eller afspille lyde på højttalerne, f.eks. gø-lyde eller høj musik. Desuden vil udvalgte lys i huset tænde på fuldt blus og baggrundslyset i alle MATRIX Betjeningstryk blinke. Så får tyven for alvor benene på nakken.

Opdag indbrud

Hvis indbrudstyven alligevel bryder døre eller vinduer op, vil detektorer på døre/vinduer, samt bevægelsesdetektorer udenfor huset og indenfor blive aktiveret og give dig besked via telefon eller e-mail.

Forebyg indbrud med lysaktiveringer, når du ikke er hjemme

I de mørke timer omkring solopgang/solnedgang aktiveres udvalgte lyskilder, som om der er nogen hjemme. Dette giver de fleste indbrudstyve kolde fødder.

Du kan også optages f.eks. en uges lysforbrug, som efterfølgende afspilles ved klik på en Matrix tast eller med mobilen. I videoen kan du se et eksempel på hvordan det kan implementeres.

Overvåg hjemmet og få advarsler

Husk at lukke døre og vinduer

Forlad aldrig igen dit hjem med åbne døre eller vinduer. Med dør-/vinduessensorer kan du blive advaret om åbne døre og vinduer, inden du forlader hjemmet.

adobestock_156482246

Opdag læk med det samme

Placér en vandsensor under vaske, opvaskemaskine og rørsamlinger og få besked, hvis der er læk fra utætte samlinger. Så undgår du fugt- og vandskader og medfølgende udskiftning af gulve og køkkenelementer.

flood_fibaro

Overvåg hjemmet

Du har mulighed for at fjernstyre og overvåge dit hjem via mobilen. Du kan se bevægelse, lys- og strømforbrug, og du kan videoovervåge huset.

Female using computer and cellphone

Få besked

Bliv notificeret hvis der er mistænkelig bevægelse uden for eller inde i huset. Du kan også give naboer og familie besked, hvis du er på ferie.

smoke_fibaro

Overvåg hjemmet og få advarsler

tryghed-mobil-boern

Er teenageren kommet hjem?

Få automatisk besked, når børnene kommer hjem. Dette kan enten være ved at hjemmet kender deres smartphones, eller ved at børnene trykker på en særlig Matrix tast, når de kommer hjem.

zeniron-1417492

Forlad hjemmet i trygge hænder

Få en sluk alt funktion der aktiveres ved tryk på en Matrix tast. Udover lys slukker de farlige stikkontakter, eksempelvis til komfuret eller strygejernet, når den sidste forlader hjemmet.

Kontakt os
Følg os her

Book en fremvining

Går du med tanker om at gøre boligen intelligent, så book en fremvisning af smart home. Her kan du blive inspireret og klogere på, hvordan du kan gøre din bolig eller kommende nybyggeri intelligent.

Det tager kun 45 min.


Warning: unlink(/tmp/map-QvnZ9j.tmp): No such file or directory in /home/customer/www/logic-group.com/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 142

Warning: unlink(/tmp/f077-OXwKzH.tmp): No such file or directory in /home/customer/www/logic-group.com/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 142