På denne side har vi samlet de mest stillede spørgsmål. Henvend dig på support@logic-group.com hvis du har yderligere spørgsmål til vores produkter.

Hvordan køber jeg jeres produkter?

Du kan købe Logic Group produkter gennem vores forhandlere.

Se listen over forhandlere her.

Må jeg selv installere jeres produkter?

Ja, måske. Hvis du erstatter en allerede eksisterende installation, så er det faktisk lovligt. Husk bare at slukke for strømmen og følge vejledningen!

Råd og vejledning fra Sikkerhedsstyrelsen kan findes her.

Hvis du derimod skal lave en ny installation, ja så skal du have fat i en autoriseret elektriker.

Hvor sikre/pålidelige er jeres produkter?

Alle vores produkter er CE mærkede og lever op til de gældende krav fra DS/EN standarder og direktiver. Se de tekniske data for hvert produkt.

Som medlem af Z-Wave Alliancen er vores produkter desuden Z-Wave certificerede i følge Z-Wave Alliancens krav. Dette betyder at du kan bruge vores produkter i sømløs forbindelse med andre Z-Wave produkter.

Vores produkter har S0 Security, S2 Security eller begge dele og er dermed beskyttede overfor hackerangreb.

Hvor længe er der garanti på produktet?

I følge Købeloven har du 2 års reklamationsret. Reklamationsretten dækker alle fejl, der var til stede, eller hvor årsagen til fejlen var til stede, da du fik varen leveret.

Understøtter Homey Logic Group produkter?

Som udgangspunkt, nej. Logic Group udvikler kun firmware til controllere, der benytter Z-Wave standarden.

Homey kræver at der skrives specielle drivere til hvert enkelt produkt. På samme måde er der en del andre controllere, som også kræver speciel integration.

Logic Group har tidligere haft en aftale med Ted Tolboom, som har lavet en app til ZHC5010 og ZHC5002. Det er endnu uvist hvornår der kommer apps til andre Logic Group produkter.