fbpx

Om Logic Group

Skræddersyede smart home-løsninger

Logic Group er et dansk IOT-selskab, der siden 2016 har arbejdet med smart home-teknologi og integreret smart home-løsninger. Logic Group samarbejder med nationale og internationale partnere for at kunne tilbyde markedets bedste smart home-løsning.

Man kan sammensætte produkter fra Logic Group på mange måder, sammen med tredjepartsprodukter og til mange anvendelsesmuligheder. Fælles for vores smart home-løsninger er, at de har fokus på komfort, tryghed og sundhed, samtidig med at de gør boligen intelligent.  

Hos Logic Group lægger vi stor vægt på at kunne tilbyde den bedste smart home-løsning til dansk boligkunder, hvorfor vi hele tiden udvikler, optimerer og udvider vores smart home-løsninger. Vi vil gerne kunne tilbyde en smart home-løsning, som er dækkende, men som ikke sprænger budgettet.

Kontakt Logic Group, hvis du har spørgsmål

Teknologiområdet smart home kan være meget vanskeligt at finde hoved og hale i, hvorfor du altid skal kunne henvende dig til os med spørgsmål. Der findes ikke for store eller små spørgsmål, og vores smart home-eksperter har den fornemme opgave at rådgive dig godt på vej.

Bestyrelsen

SmartHome Specialist

Allan Lytken

Allan er CEO hos Logic Group. Derudover er han firmaets Superman! Han kan alt inden for programmering og kodning. Allan er en fantastisk kollega som tager sig af alle på sin vej.
Har man brug for hjælp står Allan klar som den første!

En ting du ikke vidste om Allan?
HAN ELSKER IS!

SmartHome Specialist

Nicklas Hylleberg

Nicklas er firmaet bestyrelses formand. Han er uddannet elektriker og projektleder. Nicklas går meget op i at skrive alting ned da hans hukommelse er som en si.
Nicklas har en søn og en lille dreng på vej.
Også er han altid klar på lidt sjov og ballade!

En ting du ikke vidste om Nicklas?
Han spiller en solid blues guitar.

SmartHome Specialist

Ditte Krog

Ditte, hun er firmaets koordinator aka blæksprutte. Hun kan alt det vi andre ikke kan, også er hun god til at have 1000 bolde i luften.
Hun har altid godt humør og et smil på læben.
Derudover går hun op i vi alle har det godt.
Ditte forguder sine børn og hendes kæreste.

En ting du ikke vidste om Ditte?
Hun ELSKER at gå til koncerter!

Kontakt os
Følg os her

Book en fremvining

Går du med tanker om at gøre boligen intelligent, så book en fremvisning af smart home. Her kan du blive inspireret og klogere på, hvordan du kan gøre din bolig eller kommende nybyggeri intelligent.

Det tager kun 45 min.