fbpx

Om Logic Group

Skræddersyede smart home-løsninger

Logic Group er et dansk IOT-selskab, der siden 2016 har arbejdet med smart home-teknologi og integreret smart home-løsninger. Logic Group samarbejder med nationale og internationale partnere for at kunne tilbyde markedets bedste smart home-løsning.

Man kan sammensætte produkter fra Logic Group på mange måder, sammen med tredjepartsprodukter og til mange anvendelsesmuligheder. Fælles for vores smart home-løsninger er, at de har fokus på komfort, tryghed og sundhed, samtidig med at de gør boligen intelligent.  

Hos Logic Group lægger vi stor vægt på at kunne tilbyde den bedste smart home-løsning til dansk boligkunder, hvorfor vi hele tiden udvikler, optimerer og udvider vores smart home-løsninger. Vi vil gerne kunne tilbyde en smart home-løsning, som er dækkende, men som ikke sprænger budgettet.

Kontakt Logic Group, hvis du har spørgsmål

Teknologiområdet smart home kan være meget vanskeligt at finde hoved og hale i, hvorfor du altid skal kunne henvende dig til os med spørgsmål. Der findes ikke for store eller små spørgsmål, og vores smart home-eksperter har den fornemme opgave at rådgive dig godt på vej.

SmartHome Specialist

Allan Lytken

Allan er CEO hos Logic Group.

Derudover er en ekspert inden for avanceret programmering og kodning.

Allan er ligeledes projektleder på vores SmartLiving løsninger, og står klar til at hjælpe dig sikkert i mål med opgraderingen af dit hjem.

SmartHome Specialist

Nicklas Hylleberg

Nicklas er Service & integrations chef hos Logic Group.

Han er uddannet elektriker med forskellige specialer og har en ekstra uddannelse som projektleder. 

Nicklas er ligeledes projektleder på vores SmartLiving løsninger, og står klar til at hjælpe dig sikkert i mål med en opgradering af dit hjem.

Kontakt os
Følg os her

Book en fremvisning

Går du med tanker om at gøre boligen intelligent, så book en fremvisning af smart home. Her kan du blive inspireret og klogere på, hvordan du kan gøre din bolig eller kommende nybyggeri intelligent.

Det tager kun 45 min.