fbpx

Logic Group er et dansk IOT-selskab, der siden 2016 har arbejdet med smart home-teknologi og integreret smart home-løsninger. Logic Group samarbejder med nationale og internationale partnere for at kunne tilbyde markedets bedste smart home-løsning.

Skræddersyede smart home-løsninger

Man kan sammensætte produkter fra Logic Group på mange måder, sammen med tredjepartsprodukter og til mange anvendelsesmuligheder. Fælles for vores smart home-løsninger er, at de har fokus på komfort, tryghed og sundhed, samtidig med at de gør boligen intelligent.  

Hos Logic Group lægger vi stor vægt på at kunne tilbyde den bedste smart home-løsning til dansk boligkunder, hvorfor vi hele tiden udvikler, optimerer og udvider vores smart home-løsninger. Vi vil gerne kunne tilbyde en smart home-løsning, som er dækkende, men som ikke sprænger budgettet.

Kontakt Logic Group, hvis du har spørgsmål

Teknologiområdet smart home kan være meget vanskeligt at finde hoved og hale i, hvorfor du altid skal kunne henvende dig til os med spørgsmål. Der findes ikke for store eller små spørgsmål, og vores smart home-eksperter har den fornemme opgave at rådgive dig godt på vej.