Logic Group er et dansk IOT-selskab, der siden 2016 har arbejdet med smart home teknologi og integreret smart home løsninger. Logic Group samarbejder med nationale og internationale partnere med henblik på at tilbyde markedets bedste smart home løsning.

Skræddersyede smart home løsninger

Man kan sammensætte Logic Group produkter på mange måder, sammen med 3. parts produkter og til mange anvendelsesmuligheder. Fælles for vores smart home løsninger er, at de har fokus på; komfort, tryghed og sundhed, samtidig med at de gør boligen intelligent.  

Hos Logic Group lægger vi stor vægt på at kunne tilbyde den bedste smart home løsning til dansk boligkunder, hvorfor vi hele tiden udvikler, optimerer og udvider vores smart home løsninger. Vi vil gerne kunne tilbyde en smart home løsning, som er dækkende, men som ikke sprænger budgettet.

Kontakt Logic Group hvis du har spørgsmål

Smart home teknologi området kan være meget vanskeligt at finde hoved og hale i, hvorfor du altid skal kunne henvende dig med spørgsmål. Der findes ikke for store eller små spørgsmål, og vores smart home eksperter har den fornemme opgave at rådgive dig godt på vej.

Logic Groups ejerkreds

Logic Group A/S er ejet af en kreds af danske aktionærer. Selskabets største aktionær er Nordica-koncernen – en solid, handlings- og resultatorienteret kapitalpartner.

Direktion

Direktionen i Logic Group A/S består af:

  • Ricco Borring Winther

Bestyrelse

Bestyrelsen i Logic Group A/S består af:

  • Mogens Kjær, Formand
  • Kim T. Nielsen
  • Allan Lytken
  • Martin A. Dittmer