fbpx

KOMFORT OG AUTOMATISERING

Skru op for komforten

Logic Living gør hjemmet mere enkelt og komfortabelt nærmest helt af sig selv. Her er nogle gode bud på, hvordan du kan øge komforten yderligere.

Styr alt fra sofaen

Det bliver ikke mere mageligt. Med en smart home-app kan du styre hele huset uden at rejse dig fra sofaen. Tænd for stikkontakten ved fjernsynet, sluk det skarpe lys i loftet, og smæk fødderne op til en hyggelig aften.

matrix-fjernbetjening2

En fjernbetjening til alt

MATRIX betjeningstryk med lysdæmper har fire taster, der kan bruges til andet end bare lys. Du kan styre stikkontakter, VELUX vinduer, SONOS anlæg, DECOFLAME biopejs og meget mere.
Fordi MATRIX får strøm fast fra væggen, får du en fjernbetjening, der aldrig bliver væk, og som aldrig løber tør for batteri.

Hvis du ikke kan rejse dig fra sofaen – ja, så kan du altid tage din smartphone frem og styre med din smart home-app.

Brug bevægelsesdetektorer

Tænd ved bevægelse

I rum, hvor du ikke opholder dig længe, giver det god mening at få bevægelsesdetektorer til at tænde og slukke lyset automatisk. Det gælder eksempelvis badeværelser, depotrum, bryggers, garage og gangarealer. Du kan tænde både lys og musik ved bevægelse. Og du bestemmer selv sensitiviteten, og hvor lang tid der skal gå, før lyset slukker igen efter sidste bevægelse.

I videoen kan du se, hvordan vi har sat det op i HusCompagniets demohus.

Lad huset byde dig velkommen

I de mørke timer er det rart, når udelyset tænder automatisk, når man nærmer sig. En udendørs bevægelsesmelder detekterer både lysniveau og bevægelse. Det kan også holde ubudne gæster væk.

Find vej om natten

Brug en dæmpbar lampe eller et lysende betjeningstryk til at orientere dig om natten på vej til badeværelset. Så undgår du skarpt lys i øjnene og smertefulde oplevelser med børnenes legetøj, der ligger og flyder.

Du kan tænde lyset ved bevægelse, eller du kan bruge et tidsskema, der automatisk tænder mellem eksempelvis klokken 22 og 06.

Det er nemt at ændre selv

Det er ikke noget nyt, at man kan tænde lys uden at skulle trykke på kontakten. Med et smart home kan du nemt tilføje nye bevægelsesdetektorer, ændre i installationen og indstille sensitiviteten på dine bevægelsesdetektorer.

I videoen kan du se, hvordan man ændrer bevægelsesdetektorens parametre. Det tager kun 2 et halvt minut.

Bliv vækket blidt

I de mørke morgentimer er det ofte svært at komme ud af fjerene. Få lyset i loftet til at skrue stille og roligt op henover 20 minutter.
Så får du nemmere vænnet øjnene til lyset og svinget fødderne ud over sengekanten.

Er der lyst udenfor, når du skal vågne, kan du også få dit smart home til at rulle et mørklægningsgardin op lidt efter lidt.
Så kommer det naturlige morgenlys til at vække dig blidt, lige præcist når du vil have det.

Sluk alt på forskellig vis

Sluk alt med ét tryk

Sluk alt i hele huset med et enkelt klik på en tast. Du vælger selv, hvilke intelligente lys og stikkontakter, der skal slukkes. Vælg fx sluk alt-funktionen til soveværelset og entréen. Herved slukker du for lys og forbrug om natten og i arbejdstimerne.

I videoen viser Johnny, hvordan sluk alt-funktionen kan implementeres.

Sluk alt med virtuelt hegn

Sluk alt i hele huset helt automatisk, når den sidste forlader huset. Det kan du gøre, hvis du har det såkaldte Geofence slået til på alle smartphones i huset. Så ved dit smart home, om der er nogen hjemme eller ej.

I videoen forklarer Allan hvad Geofence er, og hvad det kan bruges til.

Vil du vide mere om Logic Living?

Med Logic Living får du et smart home med fokus på intelligent lysstyring, sundt indeklima, komfort og automatisering samt tryghed i hjemmet. Klik på én af vores værdier herunder, hvis du vil vide mere.

Komfort og automatisering