fbpx

Smart home-løsninger til dit hjem

Du kan få smart home-løsninger skræddersyet til dit hjem, dine ønsker og din økonomi. Fælles for vores smart home-løsninger er, at de fokuserer på intelligent lysstyring, komfort, tryghed og et sundt indeklima.

Logic Living - skræddersyede smart home løsninger

Logic Living nybyggeri

En intelligent løsning til dig der vil bygge nyt.

Logic Living sommerhus

Overvåg sommerhuset, når du ikke er der.

Logic Living i din eksisterende bolig

Opgradér din eksisterende bolig til en intelligent bolig.

Logic Living Lejlighed

Gør lejligheden intelligent.

logic living nybyggeri

Logic Living nybyggeri

En intelligent løsning til dig der vil bygge nyt.

logic living eksisterende bolig

Logic Living villa

Opgradér din eksisterende villa til en intelligent villa.

logic living sommerhus

Logic Living sommerhus

Overvåg sommerhuset, når du ikke er der.

logic living lejlighed

Logic Living lejlighed

Gør din lejlighed intelligent.

Logic Living Nybyggeri

Denne smart home-løsning er til dig, der skal i gang med eller allerede er i gang med et nybyggeri. Tænk smart home ind i nybyggeriets infrastruktur. Priseksemplet tager udgangspunkt i et hus med fire værelser, to badeværelser, køkken-alrum og dagligstue.

GØR DIT NYBYGGERI MERE TRYGT OG KOMFORTABELT MED EN PAKKELØSNING FRA LOGIC GROUP

Logic Living Nybyggeri fokuserer på at gøre dit nybyggeri intelligent med automatisk lysstyring og mulighed for lysscener, fx “hygge”, “rengøring”, “kom-hjem”. Du kan også aktivere lys ved bevægelse eller tale, og du kan opsætte hjemme-simulering, når du ikke er hjemme. Få et nybyggeri, der fortæller, hvornår børnene er kommet hjem og med sluk alt- og tænd alt-funktion. Du får også tryghed i og omkring hjemmet via overvågning af udvalgte døre og vinduer, soft alarmering af hjemmets beboere via smartphones eller advarselslys i kontakterne. Løsningen er desuden med til at skabe et sundt indeklima. 

Pakken her er ment til inspiration og kan tilpasses større eller mindre nybyggerier. Kontakt os for at få tilpasset en løsning til dine behov.

logic living nybyggeri
 • LOGIC LIVING NYBYGGERI
  fra kr.35.000

Logic Living i din Eksisterende Bolig

Få Logic Living i din eksisterende bolig, og oplev, hvordan hverdagen i hjemmet bliver tryggere og nemmere. Dette til glæde for hele familien. Smart home-løsningen tager udgangspunkt i et hus med tre værelser, to badeværelser samt køkken-alrum-dagligstue. Pakken fokuserer på at gøre din bolig intelligent i forhold til sikkerhed samt styring af lys og el-apparater.

OPGRADÉR DIN EKSISTERENDE BOLIG MED EN SMART HOME-LØSNING MED FOKUS PÅ KOMFORT, TRYGHED OG SUNDHED.

Du kan opgradere din eksisterende bolig med automatisk og intelligent lysstyring der giver mulighed for forskellige lysscener, sluk-alt / tænd alt når du kommer og forlader hjemmet. Du kan også få en række tryghedsskabende funktioner i og udenfor hjemmet – eks. kan du overvåge døre og vinduer, få besked hvis der er bevægelse udenfor huset eller blive automatisk notificeret når børnene kommer hjem. Løsningen kan også inkludere mulighed for at skabe det sunde indeklima med automatisk udluftning, fjernbetjening af ovenlysvinduer og justering af ventilation. 

Pakken her er ment til inspiration og kan tilpasses større eller mindre villaer. Kontakt os for at få tilpasset en løsning til dine behov.

logic living eksisterende bolig
 • LOGIC LIVING I EKSISTERENDE BOLIG
  fra kr.35.000

Logic Living Sommerhus

Det er også muligt at få Logic Living i dit sommerhus, så du kan overvåge sommerhuset når du ikke er der, og blandt andet få besked om bevægelse eller vand udstrømning. Løsningen fokuserer på at gøre din sommerhusbolig intelligent i forhold til sikkerhed samt styring af lys og el-apparater.

GØR SOMMERHUSET INTELLIGENT MED EN SMART HOME-LØSNING, SÅ DU IKKE SKAL BEKYMRE DIG, NÅR DU IKKE ER DER

Med Logic Living kan du få et tryggere og mere komfortabelt sommerhus – og du kan tilmed spare på el-regningen. Sommerhuset kan fortælle når der er aktivitet rundt om huset, du kan få besked om der er åbne døre eller vinduer og du kan eks. aktivere ’hjemme simulering’. Det giver tryghed. Foruden dette kan du også få intelligent lysstyring. 

Pakken her er ment til inspiration og kan tilpasses større eller mindre sommerhuse. Kontakt os for at få tilpasset en løsning til dine behov.

logic living sommerhus
 • LOGIC LIVING SOMMERHUS
  fra kr.20.000

Logic Living Lejlighed

En smart home-løsning til dig der bor i lejlighed. Løsningen tager udgangspunkt i en treværelses lejlighed. Med denne pakke kan du gøre din lejlighed intelligent og styre lys og el-apparater.

GØR DIN LEJLIGHED INTELLIGENT OG TRYG

Du behøver hverken bo i hus eller bygge nyt for at få et smart home. Din lejlighed kan blive intelligent. Med Logic Living lejlighed får du intelligent og automatisk lysstyring og mulighed for lysscener med fx “hygge”, “rengøring”, “kom-hjem”. Du kan også aktivere lys ved bevægelse eller tale, og du kan opsætte hjemmesimulering, når du ikke er hjemme. Og du kan blive adviseret, når børnene kommer hjem. Du kan også få tryghed i lejligheden via overvågning af udvalgte døre og vinduer, soft alarmering af hjemmets beboere via smartphones eller advarselslys i kontakterne. 

Pakken her er ment som inspiration og kan tilpasses større eller mindre lejligheder eller et mindre hus. Kontakt os for at få tilpasset en løsning til dine behov.

logic living lejlighed
 • LOGIC LIVING LEJLIGHED
  fra kr.20.000

Går du med tanker om at gøre boligen intelligent, så book en fremvisning af smart home. Her kan du blive inspireret og klogere på, hvordan du kan gøre din bolig eller kommende nybyggeri intelligent. Det tager kun 45 min.

[bookly-form category_id=”1″ hide=”categories,staff_members,date,week_days,time_range”]

Kontakt en smart home specialist

Chat med os