fbpx

SMART HOME-LØSNINGER TIL DIT HJEM

Du kan få smart home-løsninger skræddersyet til dit hjem, dine ønsker og din økonomi. Fælles for vores smart home-løsninger er, at de fokuserer på intelligent lysstyring, komfort, tryghed og et sundt indeklima.

SmartLiving Nybyggeri

Denne smart home-løsning er til dig, der skal i gang med eller allerede er i gang med et nybyggeri. Tænk smart home ind i nybyggeriets infrastruktur. Priseksemplet tager udgangspunkt i et hus med fire værelser, to badeværelser, køkken-alrum og dagligstue.

Fra: 35.000,-

SmartLiving i din Eksisterende Bolig

Få SmartLiving i din eksisterende bolig, og oplev, hvordan hverdagen i hjemmet bliver tryggere og nemmere. Dette til glæde for hele familien. Smart home-løsningen tager udgangspunkt i et hus med tre værelser, to badeværelser samt køkken-alrum-dagligstue. Pakken fokuserer på at gøre din bolig intelligent i forhold til sikkerhed samt styring af lys og el-apparater.

Fra: 35.000,-

SmartLiving Sommerhus

Det er også muligt at få SmartLiving i dit sommerhus, så du kan overvåge sommerhuset når du ikke er der, og blandt andet få besked om bevægelse eller vand udstrømning. Løsningen fokuserer på at gøre din sommerhusbolig intelligent i forhold til sikkerhed samt styring af lys og el-apparater.

Fra: 20.000,-

SmartLiving Lejlighed

En smart home-løsning til dig der bor i lejlighed. Løsningen tager udgangspunkt i en treværelses lejlighed. Med denne pakke kan du gøre din lejlighed intelligent og styre lys og el-apparater.

Fra: 20.000,-

Book en smart home fremvisning

Går du med tanker om at gøre boligen intelligent, så book en fremvisning af smart home. Her kan du blive inspireret og klogere på, hvordan du kan gøre din bolig eller kommende nybyggeri intelligent. Det tager kun 45 min.