fbpx

SMART HOME-LØSNINGER TIL DIT HJEM

Du kan få smart home-løsninger skræddersyet til dit hjem, dine ønsker og din økonomi. Fælles for vores smart home-løsninger er, at de fokuserer på intelligent lysstyring, komfort, tryghed og et sundt indeklima.

 

dunhammeren-17-huscompagniet

SmartLiving Nybyggeri

Denne smart home-løsning er til dig, der skal i gang med eller allerede er i gang med et nybyggeri. Tænk smart home ind i nybyggeriets infrastruktur. Priseksemplet tager udgangspunkt i et hus med fire værelser, to badeværelser, køkken-alrum og dagligstue.

Fra: 35.000,-

SmartLiving i din Eksisterende Bolig

Få SmartLiving i din eksisterende bolig, og oplev, hvordan hverdagen i hjemmet bliver tryggere og nemmere. Dette til glæde for hele familien. Smart home-løsningen tager udgangspunkt i et hus med tre værelser, to badeværelser samt køkken-alrum-dagligstue. Pakken fokuserer på at gøre din bolig intelligent i forhold til sikkerhed samt styring af lys og el-apparater.

Fra: 35.000,-

SmartLiving Sommerhus

Det er også muligt at få SmartLiving i dit sommerhus, så du kan overvåge sommerhuset når du ikke er der, og blandt andet få besked om bevægelse eller vand udstrømning. Løsningen fokuserer på at gøre din sommerhusbolig intelligent i forhold til sikkerhed samt styring af lys og el-apparater.

Fra: 20.000,-

SmartLiving Lejlighed

En smart home-løsning til dig der bor i lejlighed. Løsningen tager udgangspunkt i en treværelses lejlighed. Med denne pakke kan du gøre din lejlighed intelligent og styre lys og el-apparater.

Fra: 20.000,-

Book en smart home fremvisning

Går du med tanker om at gøre boligen intelligent, så book en fremvisning i et af vores smart home demohuse. Her kan du blive inspireret og klogere på, hvordan du kan gøre din bolig eller kommende nybyggeri intelligent.